Hozzávalók (4 adaghoz):
2 közepes fej vöröshagymaElkészítés:
A vöröshagymát apróra vágjuk, olajon megpirítjuk. Rádobjuk a kockára vágott vaddisznócombot, sózzuk, borsozzuk. kevés zúzott fokhagymával megpirítjuk. Teszünk hozzá egy kanál paradicsompürét és kevés vízzel pároljuk. Tegyük hozzá a borókabogyót. Főzzünk egy redukciót friss kakukkfűvel, babérlevéllel, vörösborral, amit a félpuha húsra öntünk, és készre pároljuk.
A lisztből, tojásból, sóból galuskát készítünk. Póréhagymával olíva olajon pirítjuk a kockára vágott vargányagombát, sózzuk, borsózzuk és friss vágott petrezselyemzöldet szórunk rá, és a galuskával összeforgatjuk.
Tálaláskor friss kakukkfüvet, petrezselyemzöldet tehetünk rá.
Jó étvágyat!