Programajánlatok

Szállodai sportolási lehetőségek

Bowling Bowlingpálya bérlés

Szállodánk 2 db bowlingpályával rendelkezik, melyek szabad helyek függvényében foglalhatók.

 

Squash Squashpálya bérlés

Szállodánk 2 db squashpályával rendelkezik, melyek szabad helyek függvényében foglalhatók.

 

Tenisz verseny Teniszpálya bérlés

Szállodánk 2 db teniszpályával rendelkezik, melyek szabad helyek függvényében foglalhatók.

 

Futballmeccs Futballpálya bérlés

Szállodánk kertjében található futballpálya szabad helyek függvéynében foglalható.

Gasztronómiai programok

Nyakas Pince Nyakas Pince

Hogyan készül egy Európa-szerte ismert, díjnyertes bor? Jöjjön el velünk Tökre, ahol az ódon pinceajtók mögött feltáruló modern technológia minden kérdésére választ ad majd. Kóstoljon bele a minőség, hagyomány és jövő házasításába.

A kóstolóprogram éttermükben, illetve szállodánkban vacsorával is megvalósítható.

Helyszín: Tök – Nyakas Pincészet, vagy Szépia Hotel – Nyárfás étterem

 

Reisner Pince Reisner Pince

A Reisner Pincében lehetőség van arra, hogy a borok mellé – falusi vendéglátás keretében – ételeket szolgáljanak fel a saját kis konyhájukból. Legyen az egy egyszerű borkorcsolya, vagy akár egy kemencés lángos, hagyományos vagy különleges, szezonális feltétekkel. Kisebb csoportok fogadására alkalmas kóstolótermükben családias hangulatot teremtenek vendégeik részére.

Helyszín: Budajenő – Reisner pincészet, vagy Szépia Hotel – Nyárfás étterem

 

Stand up wine-comedy Stand up wine-comedy

Rendhagyó borkóstoló, melyet a méltán híres borvidékek mulatságos történetei színesítenek a zamatos nedűk mellett. Egy mosolygós este Felméri Péter "stand-up sommelier" előadásában, ahol közismert humoristánk 4 bort mutat be szállodánk borlapjáról, részletesen taglalva a szüreti hangulatot, hamisítatlan stand up stílusban.

Helyszín: Szépia Hotel

Indoor programok

Disco, karaoke party Disco, karaoke party

DJ, karaoke party, mindent biztosítunk, ami a jó bulihoz kell - felszerelést, hangosítást, technikát

 

A Szépia foglyai - EXIT A Szépia foglyai - EXIT

Mit tennétek, ha hirtelen bezárva találnátok magatokat egy számotokra teljesen idegen helyen, ahol egy visszaszámláló tudatja veletek, hogy a hátralévő perceitek meg vannak számlálva? Vajon képesek vagytok legyőzni a bezártság okozta stressz érzését és megtalálni a szabadulás kulcsát? Tegyétek próbára magatokat, hogy mire vagytok képesek a rendelkezésetekre álló idő alatt.

Helyszín: Szépia Hotel
Időtartama: 2—2,5 óra

 

MENTSÉTEK MEG AZ EMBERISÉGET! MENTSÉTEK MEG AZ EMBERISÉGET!

Céges csapatépítő játék applikáció szabadulószobás analóg elemekkel 4-7 fős csapatokkal 15 csapatig, akár 105 fő részvételével.

Ismeretlen eredetű veszélyes fertőzés hullámai sodorhatják a világot katasztrófába. Egy kettős emberrablás és egy járvány terjedése is bonyoítja a helyzetet. A WHO megbízottja több csoportot küld a laboratóriumba a vírusok dekódolására és megfelelő ellenanyag létrehozására. Eligazítás után a csapatoknak be kell hatolniuk a laborba, hogy nyomokat keressenek, a missziót végrehajtsák.

Helyszín: Szépia Hotel

 

Nyerj egy perc alatt Nyerj egy perc alatt...

A program egy fergeteges sorverseny, ahol a csapattagok egymást váltva, rövid idő – 1 perc alatt – teljesítik az izgalmas, eseteként humoros, nem hétköznapi feladatokat. A cél – a győzelmen túl – az önfeledt kikapcsolódás és élmény.

Helyszín: Szépia Hotel
Időtartama: 2 óra

 

A Szépia kvízmesterei A Szépia kvízmesterei

A program során elsősorban nem a lexikális tudás kerül előtérbe, hanem többféle témakört érintve szórakoztató, élménydús feladatokon keresztül mérhetik össze tudásukat a csapatok / asztaltársaságok. A legjobban teljesítők természetesen jutalomban részesülnek.

Ízelítő a feladatok közül:

  • Tippeld meg! – műveltségi kérdéssor, három választási lehetőséggel
  • Ki vagyok én? – szórakoztató activity
  • Logikai fejtörők

Helyszín: Szépia Hotel
Időtartama: 2 óra

CSAPATÉPÍTŐ ZENÉLÉS

Élménydobolás Élménydobolás

A tánc és a zene és különösen a dobolás, igazi közösségi élmény, amelynek ereje azt is magával ragadja, aki egyébként nem mozog otthonosan a hangok világában. A dobok lüktető ritmusát hallva önkéntelenül megmozdul a kéz és az ember egyszer csak azt veszi észre, hogy minden gond elszállt, eltelt egy óra és mosolyogva „megtanult” dobolni.

Helyszín: Szépia Hotel
Időtartama: 20 / 60 / 90 perc

 

Karton Cajon-Puzzle élménydobolással Karton Cajon-Puzzle élménydobolással

A cajonok felületére a megrendelő által választott óriási kép (egyedi kreatívval, céges logóval, márkakommunikációs desgin-nal) puzzle-szerűen felvágott darabjai kerülnek, ezeket külön feladatként a résztvevők ragasztják rá a cajonokra. Ebből az elemek összekeverése után egy óriás 3D-s kirakós játék keretében falat épít a csapat. A falépítés (kirakózás) után a program vezetett élménydobolással zárul.

Az itt elkészített eszközöket mindenki hazaviheti, vagy a csapat megtarthatja irodai (pl. zeneszobai, pihenő szobai) használatra.

Helyszín: Szépia Hotel
Időtartama: 30 / 60 / 90 perc

Outdoor programok

Célkeresztben Célkeresztben

A legtöbb ember csak filmekben lát fegyvert, és sokan nem is tudják, hogy az egyik legösszetettebb és legizgalmasabb sportág bújik meg a látványos golyózápor mögött. A lövészet kitűnő feszültség levezető, sokat segít az összpontosításban és a koncentráció fejlesztésében. Csapatépítő programunk során szakképzett lövészvezetők segítik az igazi lövészet élményének átélését és a szükséges biztonsági feltételek betartását. Önnek egyetlen feladata: célra tartani!

Helyszín: Páty, lőtér – transzfer szükséges

 

Ládaautó derbi Ládaautó derbi

A kreatív csapatépítő program során a csapatok különféle ügyességi feladatok teljesítéséért cserébe kapják meg a ládaautóhoz szükséges eszközöket, majd azok összegyűjtése után nekilátnak a saját autójuk megépítéséhez. Igazi csapatmunka, hiszen szükség van tervezőkre, kivitelezőkre, dekoratőrökre, versenyzőkre… Határt csak a képzelet és a rendelkezésre álló idő szab. A program végére elkészült egyedi ládaadutokkal egy grandiózus versenyben mérik össze ügyességüket a csapatok.

Helyszín: szálloda környezete
Időtartama: 3-3,5 óra

 

Stratégiai lézerharc Stratégiai lézerharc

Az első valósághű szabadtéri harci játék, ami nincs káros hatással az emberi testre és a környezetre, valamint védőfelszerelést sem igényel. A fegyver infravörös fénnyel kommunikál a játékoson elhelyezett érzékelőkkel. Igazi taktikai csapatjáték, különleges stratégiák, füstbombák, VIP személy mozgatása, bázisvédés.

Helyszín: szálloda környezete
Időtartama: 2,5-3 óra

 

Bármilyen egyéb programigény esetén keressenek Bennünket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.