Nyárfás Étterem

Étlap és itallap

Szilveszteri gálavacsora és műsor

szilveszter 2020

Az idei évet is számos ételkülönlegességgel és fergeteges hangulattal zárjuk.
Sztárvendégünk: Gáspár Laci

Bővebben

HALÁSZLÉ RENDELÉS

halaszle

Mint minden évben, idén is van lehetőség ünnepi halászlevet rendelni éttermünkből.

A rendeléseket 2020. december 22-ig tudjuk fogadni. Elvinni pedig 2020. december 23-24-én 12 óráig lehet.

Árak

Halászlé ponty filével: 2.450 Ft
Halászlé harcsa szelettel: 2.900 Ft

Rendelésüket az alábbi telefonszámokon fogadjuk: 06 23 919 100 vagy 06 30 948 2142

   Éttermünk minden évszakban új étlappal várja kedves vendégeinket!

Szállodánk séfje Kozma István

Szállodánk séfje Kozma István, aki korábban nagyobb budapesti vendéglátóegységekben dolgozott, köztük a Belcanto és Lidó éttermek, szakácsként kezdte majd az Ő irányítása alatt működött a konyha. Kedvence az olasz ízvilág, melyet megpróbál a szálloda büféasztalára csempészni, a vendégeink nagy örömére...

Szállodánk étterme jellemzően a szállóvendégek büféasztalos étkezését kívánja kielégíteni, de a'la cart étlapunk nyitva áll a betérő vendégek számára! A szálloda konyhája mindig a nemzetközi ételkínálatot kell, hogy kövesse, közben eleget téve a mindenféle ételallergiával vagy vegetáriánus étkezést folytató vendégek maximális kiszolgálásával.

_______

"Rendszeresen kínáljuk a kissé elfeledett kölest és árpagyöngyöt,de a bulgur, a kuszkusz és tofu is sűrűn előfordul nálunk. Néhányszor - úgy heti 7 alkalommal - jó ikrás kacsazsírral készítjük a pörköltet.

Az a'la carte kínálat évszakonként változik, de ha bármilyen nyersanyagnak a szezonja van, ott a helye a chef-ajánlatunkban. Szívszerelmem az olasz konyha lenyűgöző egyszerűsége miatt. Ha 3-4 összetevőből akarunk jót készíteni, azt csak minőségi nyersanyagból lehet. Itt pontosan ezt valósítjuk meg. A hús és a hal frissen érkezik, zöldségesünk heti 5-ször hajnalban érkezik.
Ha valami igazán jót, talán egy kis olaszt szeretne kóstolni, próbáljon ki minket!

Szeretettel várjuk kedves mindnyájukat!"

Kozma István

_______

Remek ízek Zsámbékon

Hangulatos, családias éttermünk kiemelt figyelmet szentel az egészséges táplálkozásnak, a reform konyhát kedvelőknek, a vegetáriánus életmód követői, sőt a vonalaikra vigyázó vendégeink is bátran forgathatják az étlapot. Az ízletes étkek mellé pincéreink zamatos borokat, egészséges gyümölcsleveket szolgálnak fel.

Nyárfás Étterem Nyárfás Étterem Nyárfás Étterem Nyárfás Étterem Nyárfás Étterem Nyárfás Étterem Nyárfás Étterem

Különböző színvonalas rendezvények megszervezésére is van mód. Kellemes kerti partikat, születésnapokat, más családi ünnepeket egyaránt megszervezünk vendégeink igénye szerint, előzetes megbeszélés alapján. Valamint lehetőség van az elmélkedésre, rekreációra, meditációra és jógázásra.

Tovább olvas...