Nyárfás Étterem

Étlap és itallap

   Éttermünk minden évszakban új étlappal várja kedves vendégeinket!

Szállodánk séfje Kozma István

Szállodánk séfje Kozma István, aki korábban nagyobb budapesti vendéglátóegységekben dolgozott, köztük a Belcanto és Lidó éttermek, szakácsként kezdte majd az Ő irányítása alatt működött a konyha. Kedvence az olasz ízvilág, melyet megpróbál a szálloda büféasztalára csempészni, a vendégeink nagy örömére...

Szállodánk étterme jellemzően a szállóvendégek büféasztalos étkezését kívánja kielégíteni, de a'la cart étlapunk nyitva áll a betérő vendégek számára! A szálloda konyhája mindig a nemzetközi ételkínálatot kell, hogy kövesse, közben eleget téve a mindenféle ételallergiával vagy vegetáriánus étkezést folytató vendégek maximális kiszolgálásával.

_______

"Rendszeresen kínáljuk a kissé elfeledett kölest és árpagyöngyöt,de a bulgur, a kuszkusz és tofu is sűrűn előfordul nálunk. Néhányszor - úgy heti 7 alkalommal - jó ikrás kacsazsírral készítjük a pörköltet.

Az a'la carte kínálat évszakonként változik, de ha bármilyen nyersanyagnak a szezonja van, ott a helye a chef-ajánlatunkban. Szívszerelmem az olasz konyha lenyűgöző egyszerűsége miatt. Ha 3-4 összetevőből akarunk jót készíteni, azt csak minőségi nyersanyagból lehet. Itt pontosan ezt valósítjuk meg. A hús és a hal frissen érkezik, zöldségesünk heti 5-ször hajnalban érkezik.
Ha valami igazán jót, talán egy kis olaszt szeretne kóstolni, próbáljon ki minket!

Szeretettel várjuk kedves mindnyájukat!"

Kozma István

_______

Remek ízek Zsámbékon

Hangulatos, családias éttermünk kiemelt figyelmet szentel az egészséges táplálkozásnak, a reform konyhát kedvelőknek, a vegetáriánus életmód követői, sőt a vonalaikra vigyázó vendégeink is bátran forgathatják az étlapot. Az ízletes étkek mellé pincéreink zamatos borokat, egészséges gyümölcsleveket szolgálnak fel.

Nyárfás Étterem Nyárfás Étterem Nyárfás Étterem Nyárfás Étterem Nyárfás Étterem Nyárfás Étterem Nyárfás Étterem

Különböző színvonalas rendezvények megszervezésére is van mód. Kellemes kerti partikat, születésnapokat, más családi ünnepeket egyaránt megszervezünk vendégeink igénye szerint, előzetes megbeszélés alapján. Valamint lehetőség van az elmélkedésre, rekreációra, meditációra és jógázásra.

Tovább olvas...