Masszázs

Frissítő masszázs

A frissítő masszázs segít feloldani az izomba zárt feszültségeket, görcsöket. Ezek a feszültségek valójában lelki eredetűek, melyek visszatérő, vagy állandó fájdalmat is okoznak, különösen a gerinc, váll, és a nyak területén. A masszázs csökkenti a fáradságérzetet, betegségmegelőző hatással bír, valamint felüdíti, frissíti a testet.

Frissítő talpmasszázs

A kezelés javítja a keringést, és jótékony hatása van az egész szervezet működésére. A megfelelő zónák masszírozásával nő a hozzárendelt szervek vérbősége, javul az anyagcseréje, nyirokkeringése, ezzel aktivizálja a szervezet öngyógyító erőit. A talp masszírozását kézzel (segédeszköz nélkül) végezzük. A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre, regenerálásra alkalmas. Frissítő talpmasszázst egészséges emberen lehet végezni.

Célja: az energetikai egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele.

Lávaköves masszázs

A lávaköves masszázs nyugalmat, teljes ellazulást biztosít, segítségével álomszerű állapotba kerül a vendég. A masszázs a kövekkel történő alssú hullámos és körmozgások alkotják. A felmelegített és a csakrákra helyezett kövek megnyitják az utat az életenergia szabad áramlásának.

Célja: az izomfájdalmak megszüntetése, anyagcsere-folyamatok felgyorsítása, a szervezet méregtelenítése, valamint a test és a lélek harmonizálása.

Alakformáló masszázs

A masszázs során a fogyasztani kívánt testrészekbe dörzsöljük a krémet, majd különleges technikával, segédeszköz nélkül masszírozunk. Az eljárás lényege, hogy a kezünkkel azon fogyasztó gépek mozgását imitáljuk, melyek vibrációs és rezegtető mozgást végeznek. A főbb területei: far, csípő, comb, és has. A masszázsfogásokat speciális krémek használatával kombináljuk, melyek hatására csak a kezelt területen történik kerületcsökkenés, így elkerülhető főleg hölgyek esetében a fogyókúra idején fellépő probléma, hogy onnan is  lefogynak, ahonnan nem szeretnének (pl. mellek). A masszázs hatására felgyorsul az anyagcsere, és csökken az étvágy. A masszázs során kerületcsökkenést értünk el, ami centiméterekben mérhető.

Célja: a test energiaközpontjainak, anyagcseréjének felgyorsítása, harmonizálása.

Relaxáló aroma masszázs

A vérkeringést és a szövetek oxigenizációját fokozó, izomlazító, idegrendszert nyugtató masszázsforma.Az aroma masszázs a svédmasszázs fogásaira épül. Hosszú simító mozdulatokkal végzett nyugtató-lazító masszázs, amelyhez illóolaj keveréket használunk, mely a bőrön át a szervezetbe jutva fokozza a lazító hatást és az érzékekre is megnyugtatóan hat.

Masszázs árak