Lovas programok

Lovaglás

Lovas programokZsámbékon évek óta működő Nagy Lovasudvar lovardára családias hangulat jellemző. Western stílusban lovagolt lovaikat maximálisan partnernek tekintő lovasok. Szeretnénk megismertetni minden ide érkezőt a "western stílus" szabadságérzetével, biztonságosságával és kényelmével. Célunk, hogy minden szabadba vágyó vendégünk örömét lelje a lovarda által kínált programokban, és a baráti hangulat újabb lehetőségek felfedezésére serkentsen minden résztvevőt.

Zsámbékon több lovarda is van, ahol kicsik és nagyon is egyaránt élvezhetik a lovaglás nyújtotta kikapcsolódás örömeit. Itt említhetjük meg a Nagy lovasudvart, ahol a gyermekeknek nyáritáborokat is tartanak, a Szent György lovasclubot és nincs messze Páty sem innen ahol a Bellandor Lovardában akár csak díjugrató versenyeket, vásárokat lehet meglátogatni. Érdeklődjön recepciónkon a lovaglási szándékával, hogy rendelkezésére állhassunk.

 

Lovashintózás

Zsámbék tőszomszédságában található Tök, ahol a Töki Lovas Sport Egyesület működik, és az ő vezetésükkel szervezhetünk Zsámbékon lovashintózást. Lovashintó mellett lovasszán is rendelkezésre áll, így a téli hónapokban is lehet választani egy szép lovasszános túrát a Zsámbéki-medencében. Lófogatos hintóval, társas kocsival, vállalunk különböző ünnepi alkalmakra, rendezvényekre – esküvői fogat – falunéző hintózás, megnyitó ünnepségek, családi ünnepek, ballagás, leánykérés, eljegyzés, romantikus randevú,születésnap – sétakocsikázást.

Különleges élményt kívánunk nyújtani szolgáltatásunkkal.

 

« Vissza a sport és szabadidőhöz