Gasztronómia

Hangulatos, családias éttermünk kiemelt figyelmet szentel az egészséges táplálkozásnak, a reform konyhát kedvelőknek, a vegetáriánus életmód követői, sőt a vonalaikra vigyázó vendégeink is bátran forgathatják az étlapot. Az ízletes étkek mellé pincéreink zamatos borokat, egészséges gyümölcsleveket szolgálnak fel.

Különböző színvonalas rendezvények megszervezésére is van mód. Kellemes kerti partikat, születésnapokat, más családi ünnepeket egyaránt megszervezünk vendégeink igénye szerint, előzetes megbeszélés alapján. Valamint lehetőség van az elmélkedésre, rekreációra, meditációra és jógázásra.

A két fős hangulatos vacsorától, a 150 fős esküvőkig minden rendezvénynek kitűnő helyszínt biztosít szállodánk, 330 m2-en lévő, különböző hangulatú rendezvénytermeivel, valamint több mint 20 féle wellness szolgáltatásával.

Nyárfás Étterem Nyárfás Étterem Nyárfás Étterem Nyárfás Étterem Nyárfás Étterem Nyárfás Étterem Nyárfás Étterem

A testi-lelki felfrissülés, wellness forrásunk kényeztetései a partik hangulatát feledhetetlenné teszik. Vendéglátás céljára a szálloda étterme és bárja szolgálnak. Az étterem a környékbeli ízeket és a mediterrán konyha különlegességeit kínálja, teraszán kerti partikat, grill-esteket szervezünk.

A szállodánk emeletén található a Bowling Bár, mely nemcsak a bowlingozók kényelmét szolgálja, üdítőkkel, kávéval és alkoholos italokkal várja vendégeit.

A Nyárfás Étterem 120 fő befogadására alkalmas, mely kibővül még a külső terasszal, ami további 80 fő számára biztosít helyet, valamint legújabb 110 m2-es termünkkel, melyben még 80 fő kényelmesen helyet foglalhat.

Nyárfás Étterem Receptek a Nyárfás Étterem séfjétől