Esküvőszervezés - Alvállalkozók

Cukrászda

cukrászda Kálmán Cukrászda

Családi vállalkozás, ahol a hagyományok tisztelete ötvöződik az innovációval, azaz a tradicionális receptek kicsit újragondolva, frissítve. Kuriózum, hogy a sütemények és fagylaltok helyben, az üzlet melletti cukrászműhelyben készülnek, a nagy szakmai tapasztalattal bíró Péntek Kálmán cukrász iránymutatása mellett. A sütemények látványa is varázslatos és kóstolásra csábító. Vendég legyen hát a talpán, aki azonnal választani tud.

Bővebben...

Dekoratőr

dekoratőr Álomvarázs Kft.

Munkánk során fontosnak tartjuk, hogy a Párok számára valóban felejthetetlené tegyük esküvőjüket, hogy méltón átélhessék életük egyik legfontosabb napját. Megízleljék az esküvői készülődés izgalmát, hangulatát, varázsát, az örömkönnyek csillogását a szülők szemében.

Bővebben...

dekoratőr Bon-Bon Bolt

Segít az ünnepek megédesítésében, az ajándékok beszerzésében. Legyen az Valentin nap, Nőnap, Húsvét, Mikulás, Karácsony, Évfordulók, Esküvők, egyéb fontos események, ajándékozások.

Bővebben...

Virág

virág Bellis Virág - Egyszerű boldogság, tisztaság, ártatlanság...

Kompozícióink elkészítésekor is ezen értékeket tartjuk szem előtt. Bízunk benne, segítségére lehetünk Önnek az alkalomhoz illő virágkompozíció megálmodásában. A megvalósításban is számíthat ránk!

Bővebben...

DJ

dj RHS DJ Team

Cégünk profilja a rendezvényhangosítás és Dj szolgálat. Egykori mestereim B-Tóth, Cintula, Farkas G kiváló tanárnak bizonyultak. Mobil Dj szolgálat által rendkívül sok nagysikerű disco és karaoke bulit bonyolítunk az ország egész területén a céges tréningektől az esküvőkig, profi fényeffektekkel kiegészítve a minőségi hangtechnikát.

Bővebben...

dj Lagzidj.hu

Minden munkatársunk, a ma Magyarországon legismertebb DJ iskola oktatója, vagy a képzést kiváló minősítéssel végzett hallgatója (djtanfolyam.hu). Csapatunk magját olyan DJ-k képezik, akik mögött, nem ritkán, 10-15 éves esküvői és club tapasztalat áll.
Technikai felszereltségünk – nem túlozva – világszínvonalú. A mai DJ technika krémje szerepel gépparkunk repetroárjában, mely nem jelentene semmit, ha nem hozzáértő szakemberek kezelnék rendezvényről-rendezvényre.

Bővebben...

Zenekar

zenekar Adrenalin Zenekar

Vidám életérzést és kellemes időtöltést szeretnénk nyújtani mindazoknak, akik szeretnek táncolni, örömüket lelik a zenehallgatásban vagy épp a boldogító igen kimondására készülnek.

Folyamatosan bővülő, változatos repertoárunkban számos zenei stílus megtalálható, köztük a \'60-as, \'70-es, \'80-as, \'90-es évek és napjaink kedvelt slágerei is.

Bővebben...

 

Nemesvári Norbert Nemesvári Norbert - „ ...Játssz szívből, nem számít más!... ”

Számos esküvőn, céges rendezvényen, partin, bálon zenéltem országszerte. Az évek alatt széles, és igényes repertoárra tettem szert, melyet mindig ugyanazzal a fiatalos lendülettel, és szeretettel játszom, amely jellemzi fellépéseimet. A legfontosabbnak azt tartom, hogy a zenémmel érzelmeket hitelesen tudjak átadni, közvetíteni, s közben szórakoztassak!

Bővebben...

Fotós

dj Foto Molnár

Sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, több száz esküvő és rendezvény fotózás kapcsán. Professzionális felszerelésünkkel, a mai kor technológiáját alkalmazva igyekszünk az életük nagy napját megörökíteni. Kitelepített műtermi fotózás kérésére is lehetősége van a Jegyes Párnak.

Bővebben...

dj Sebi Fotó

Sebestyén Tamás fotográfus vagyok. 1972 óta tart a szerelem ezzel a csodálatos történettel, amit úgy hívnak: FOTÓZÁS Mit szeretek a lagzifotózásban? Ez megtiszteltetés, hiszen életük fontos pillanataiban az én munkámat tartják Ő hozzájuk méltónak, és ennek bizony illik maximálisan megfelelni. Igyekszem széles spektrumú igényekhez alkalmazkodni, különböző szép beállítás is kikerekedhet egy csodálatos helyszínen, ahol vidám, kellemes atmoszférában egymásra találhat az Ifjú Pár és a fotós elképzelése a fiatalok személyiségéhez igazodóan.

Bővebben...

fotós Igari Balázs

Az esküvő egy csodálatos esemény egy, pontosabban két ember életében. Ennek a csodálatos napnak a megörökítése az ifjúpár, a násznép és jövő részére a fotós feladata. Mi jelen vagyunk az előkészületeknél, bemutatjuk a házasulandókat beállított képeken, valamint a polgári és egyházi szertartáson és résztvevője vagyunk a mulatságnak is! Kívánság szerint a legény-, és leánybúcsúkon is ott leszünk az önfeledt pillanatoknál!

Bővebben...

Videós

videos Kiss Ernő

Küldetésem láthatatlannak maradni, megfogni a pillanatokat, tökéletes beállításokkal, hogy aztán a vágás során újra átéljem, átformáljam és a lehető legtöbbet kihozzam belőlük. A kép és hang összhangja. Számomra ez az esküvői cinematográfia!

Bővebben...

Hintó

hintó Végh Lajos - (+36 20 941 1522)

Esküvőjük napjára érdemes fontolóra venniük egy lovas hintó bérlését, így még lenyűgözőbbé, emlékezetesebbé és mesebelivé varázsolható a Nagy Nap.

Vőfély, ceremóniamester

Jászberényi Károly Jászberényi Károly

Kedves leendő Ifjú Pár!
Több mint 20 éves zenészi-vőfélyi tapasztalattal ajánlom magam, mint esküvőjük józan, kulturált levezetőjét.

Bővebben...

Kondor József Kondor József

Célom, hogy az esküvőt a legjobb tudásom szerint bonyolítsam le mindenki nagy megelégedésére. A hétköznapokban is kommunikációval és rendezvényekkel foglalkozom, így a mögöttem lévő szakmai tapasztalatoknak is nagy hasznát veszik a párok.

Törekszem a kellemes, laza hangulat megőrzésére, igyekszem hatékony kommunikálni és informálni, valamint egy önfeledt, szórakoztató napot varázsolni minden résztvevő számára.

Bővebben...

Bohács Róbert Bohács Róbert

Gyerekként, a nagyszüleim ismertették és szerettették meg a régi magyar szokásokat, hagyományokat velem. Szeretem a lakodalmas hagyományokat, a népies szokásokat, de a 21. századi lazább bulisabb esküvőket is támogatom. Fiatalos, lendületes, a mai kor elvárásait figyelembe véve, de mégis a hagyományok vonalát megőrizve vezetem esküvőimet. Tőlem szakma szeretet kaptok, tapasztalatot, igényességet, rugalmasságot, és rutint. Több éves tapasztalatom szerint a párok egy számukra szimpatikus embert keresnek, teljesen mindegy, hogy vőfélynek, ceremóniamesternek, vagy moderátornak nevezzük. Lényeg, azt keresik akivel a legjobban tudnak azonosulni és így eggyé válik stílusban velük. Olyan embert keresnek, aki mintha barát lenne, vagy egy távoli, de még is közeli unokatestvér, aki ha ránéztek már tudja a gondolataitokat... Tovább ne menj... megtaláltad!

Bővebben...