Búvároktatás

Program I


BúvároktatásA szálloda medencéjében lehetőség van arra, hogy kipróbálja a kedves vendég a búvárkodást. Oktatónk tart egy pár perces bevezetőt, ami után, beöltözünk és irány a medence alja. Ki sem emeljük a fejünket a vízből tíz-húsz percig. Aki csak ki akarja próbálni milyen a készülékes búvárkodás, a víz alatt levegőt venni, ott mozogni, azoknak ajánljuk ezt a programot.

Ár: 6.000 Ft + 19.600 Ft szállás reggelivel/fő/éj
 

Program II


A közeli dorogi Palatinus tavon is ki lehet próbálni a búvárkodást. A bányatóban, nagyobb mélységben, természetes vízben búvárkodhatunk. Előtte oktatónk ismerteti a merüléshez nélkülözhetetlen ismereteket, majd megkezdődik a kaland. A húsz- harminc perces merülés alatt, ha szerencsénk van, találkozhatunk rákokkal, sügérrel, süllővel, ponttyal, csukával vagy akár harcsával is.

Ár: 9.000 Ft + 19.600 Ft szállás reggelivel/fő/éj
 

Program III


Búvártanfolyam: Nemzetközileg elfogadott búvártanfolyam elvégzésére is van lehetőség. Ehhez elméleti előadásokat kell hallgatni (4-5 este, 2-3 óra de lehet intenzívebben is). Közben vagy utána a szálloda medencéjében begyakoroljuk a búvárkodáshoz szükséges készségeket. Biztonsági gyakorlatok, vízbiztonsági gyakorlatok, mozgás a víz alatt. Majd a hétvégén négy nyíltvízi merülés (naponta kettő) a dorogi tóban. A program végén SSI Open Water Diver minősítést kap a búvár, ami egy hasonló végzettségű búvárral való merülésre jogosít a világon bárhol, 18 méteres mélységig. Ha a szállodát a tanfolyam elvégzése előtt elhagyja, a búvártanfolyamot még be lehet fejezni máshol az oktatónkkal.

Ár: 75.000 Ft
 
Búvár oktató: Dobó Zoltán
SSI AOWI 34257
Web: www.buvar.paradicsom.info
Mobil: +36 70 609 1158