Szakmázzon szabadon

Kültéri tréningek a Zsámbéki-medencében

 

Kimozdulna az irodából? Külső helyszínt keres szakmai programjuk számára? Esetleg még csapatot is építene? Jöjjön el Zsámbékra, ahol 1 hektárnyi zöldellő udvarral, nyitható üvegfalú kert- és erkélykapcsolatos termekkel, tréningteremnek berendezhető fedett terasszal és kültéri csapatépítő programokkal várjuk. Tartsa meg kötetlenebb hangvételű tréningjét akár a szabadban, mely mögé rossz idő esetére megfelelő termet biztosítunk. Foglalja le rendezvényét szállodánkban, és élvezze ki az indián nyár kellemes hangulatát részben vagy egészben nyitott helyszíneink által.

 

Isten hozta a Szépia Hotel**** Art világában!

„A bor vidámság és öröm a szívnek, ha kellő időben s megfontoltan isszák.” Őszi hónapjainkban egy pohár vöröslő nedűvel várjuk vacsoraasztalunknál, hogy könnyedséget csempésszünk a komor hétköznapokba. Érkezéskor pedig ajándék kávészünet bővítéssel készülünk vendégeik számára.

Stand up wine-comedy
Fojtsa borba mosolyát!

Hazánk borai szüreti hangulatban, a szőlőtőkék alól nézve. Rendhagyó borkóstoló éttermünk teraszán, melyet a méltán híres borvidékek mulatságos történetei színesítenek a zamatos nedűk mellett. Egy mosolygós este Felméri Péter "stand-up sommelier" előadásában, ahol közismert humoristánk 4 bort mutat be szállodánk borlapjáról, részletesen taglalva a szüreti hangulatot, hamisítatlan stand up stílusban.

Szépia Hotel Szépia Hotel Szépia Hotel Szépia Hotel Szépia Hotel Szépia Hotel

Történelmi séta-túra
Régmúlt idők titkai

Mi, Zsámbékiak, büszkék vagyunk 800 éves Romtemplomunkra, városunk páratlan szépségű fekvésére, a Török-kútra, a Zichy-kastélyra, a Zárdakertre, a premontrei és sváb hagyományainkra, továbbá városunk oktatásban betöltött szerepére. Töltsön el velünk pár órát a Zsámbéki-medence ölelésében, és ismerje meg történelmünk megkapó romantikáját.