AJÁNLATKÉRÉS

Szépia FitTeam

Csapatszellem újratöltve

Akárcsak a sportban, mindennapi munkánk során is a teljesítmény az egyik legfontosabb szempont. A kiemelkedő eredményhez azonban elengedhetetlen a jó közösség, az erős csapatszellem megléte. De hogyan működik egy eredményes team, hiszen többnyire különböző szakterületek képviselői alkotják? A csapatsportok többsége, egy cég működéséhez hasonlóan, interaktív. A harmonikus összjátékon alapul, melyhez elengedhetetlen, hogy a „játékosok” a társak jelzéseit, szándékait is ismerjék, ne csak a saját feladataikat tudják. Tavaszi csapatedző programjainkban változatos aktivitásokat és rekreáló akciókat sorakoztattunk fel, hogy formába lendítsük kollégáit. Hiszen a céges sikerek sem a lelátón, hanem a „pályán” dőlnek el.

 

Fitten Forever

A megfelelő felkészüléshez megfelelő feltételek szükségesek. Hogy mindezt biztosítsuk csoportjaink számára, sportprogramjaink mellé díjmentesen szolgáltatjuk a játékhoz szükséges pályákat. A kimerítő edzés végeztével pedig egy ajándék fitt-koktéllal várjuk Önöket a vacsora asztalnál, hogy feltöltődve szállhassanak ringbe a következő szerződésért.

Szépia Hotel Szépia Hotel Szépia Hotel Szépia Hotel Szépia Hotel Szépia Hotel Szépia Hotel

Tavasz-váró sportajánló

Egy sikeres csapat alapköve az egység és az összetartás. Tavaszi programkínálatunkban olyan aktivitásokat állítottunk össze, melyek a csapatjáték erősítése és a közös élmények révén növelik az összhangot. Lapozzon bele sportos programajánlónkba vagy válogasson sokszínű játékaink között, hogy feltöltődve térhessenek vissza az üzleti hétköznapok küzdőterére.

Programajánlataink