AJÁNLATKÉRÉS

Disznóvágás Tökön

Disznóvágás Tökön - Espa HotelSzállodánk nagy örömmel rendez családi és céges összejöveteleket, melyen akár egy jó vidéki disznótort is el tudunk képzelni. A disznóvágás a régi hagyományok szerint zajlik itt is a program a következőkből tevődik össze: 7 órai érkezés a házhoz, fogadás pálinkával, kezdődik a disznóvágás, vér kiengedése, pörzsölés. 9 órára már készen van a hagymás vér: kenyérrel, savanyúsággal. Majd fojtatjuk a sort a további finomságokkal mint a vese-velő tojással: kenyérrel, savanyúsággal. Dél körül kemencében pecsenye sütés: kenyérrel, savanyúsággal utánna kolbász darálás és töltés, hurka készítés (fűszerezés, töltés, abálás), bor, ásványvíz, forró tea, forralt bor fogyasztás egész nap. Délután hurka, kolbász sütés a kemencében. Este hat körül esemény befejezése, kóstoló csomag átadása.

« Vissza a sport és szabadidőhöz