AJÁNLATKÉRÉS 10 éves a Szépia Hotel

Buona Sera Signorina Frizzante!

Dolce Vita a Zsámbéki-medencében

Román kori kincsek, napsütötte szőlődűnék, elbűvölő települések: ez a Zsámbéki-medence. Sokszínű tréninghelyszín, ahol hullámzó dombok közt megbúvó helyeken élvezhetjük a borvidékek hamisítatlan hangulatát. Őszi szezonunkban igazi mediterrán derűvel, ínycsiklandó ízekkel, és gyöngyöző borokkal várjuk Önöket Etyek-Buda szívében. Foglalja le nálunk rendezvényét, és élvezze az esti könnyed pillanatokat a dolgos munkaórák után.

Isten hozta a Szépia Hotel Art világában!

Idén ősszel is pazar vacsorákkal, hajnalig tartó mulatozással, ajándék welcome borozással készültünk vendégeink számára. Kóstoljon bele Itália életérzésbe éttermünk teraszán, és élvezze a Montelvini dűnék Frizzantéját ízletes antipasti kíséretében.

Szépia Hotel Szépia Hotel Szépia Hotel Szépia Hotel Szépia Hotel Szépia Hotel

Stand up wine-comedy
Fojtsa borba mosolyát!

Hazánk borai szüreti hangulatban, a szőlőtőkék alól nézve. Rendhagyó borkóstoló, melyet a méltán híres borvidékek mulatságos történetei színesítenek a zamatos nedűk mellett. Egy mosolygós este Felméri Péter "stand-up sommelier" előadásában, ahol közismert humoristánk 4 bort mutat be szállodánk borlapjáról, részletesen taglalva a szüreti hangulatot, hamisítatlan stand up stílusban.

Gingalló
’Csokológia’ a szőlődűnék birodalmában

Látogasson el velünk egy édességtitkokat rejtő, kézműves manufaktúrába, ahol csokoládéban valósul meg mindaz, amit Etyek a bor és a gasztronómia egyéb területein jelent: a kreativitás, a minőség és a természeteshez való ragaszkodás. Készítse el saját ízesítésű csokoládéját chocolatier kollégánk segítségével, és ismerje meg a több évezredes azték örökség rejtelmeit.